Hoppenbrouwers Techniek presenteert online consumentenplatform op de Trend Consumentenbeurs in Ouddorp

0
40

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart vindt in De Dorpstienden te Ouddorp de Trend Consumentenbeurs plaats. Op de beurs kan men inspiratie en ideeën opdoen over alles in en rondom de woning. Hoppenbrouwers Techniek Goedereede staat dit jaar op deze beurs met een nieuw online consumentenplatform. Met de komst van dit platform kan men online heel makkelijk een cv-ketel, hybride warmtepomp of een airco-installatie aanschaffen en desgewenst komt er een adviseur langs om ter plaatse advies te geven.

Hoppenbrouwers showt ook de nieuwste generatie energiezuinige warmtepompen. Kom langs de stand en laat u vrijblijvend informeren. Tevens maakt iedere bezoeker die een afspraak maakt of een bestelling plaatst kans op een prachtig cadeau, die verloot zal worden aan het einde van de consumentenbeurs. De beurs is op vrijdag 17 maart van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 18 maart van 10.00 tot 16.30 uur.

Hoppenbrouwers Thuis

Om aan de groeiende behoeften van consumenten tegemoet te komen lanceerde Hoppenbrouwers Techniek vorig jaar een uniek online consumentenplatform (www.hoppenbrouwersthuis.nl) voor thuistechniek producten. Huizenbezitters willen steeds meer verduurzamen. Mede door subsidies voor verduurzaming van huizen merkt Hoppenbrouwers een groeiende vraag naar technische installaties in de particuliere sfeer. De bedoeling is dat deze consumenten in de toekomst geheel via het online platform worden bediend. ‘Door straks alles qua thuistechniek onder één dak aan te bieden, helpen we mensen bij hun wensen voor een optimale woonbeleving’.

Over Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek

Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 20 vestigingen (waaronder Goedereede en Middelharnis) in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De ruim 1650 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.