Huurders Oost West Wonen kunnen huur- en woonzaken voortaan regelen via huurderportaal en app

0
43

Middelharnis – Woningcorporatie Oost West Wonen start met een nieuwe online omgeving en app voor huurders. Huurders kunnen via hun persoonlijke Mijn Oost West Wonen omgeving en de nieuwe app hun woon – en huurzaken gemakkelijk en snel digitaal regelen. Waar en wanneer het voor hen het beste uitkomt, vanaf de computer, mobiel of tablet.

Alle huurders van Oost West Wonen ontvangen deze week een brief met instructies voor het activeren van hun persoonlijke account op het huurdersportaal. Zaken die huurders vanaf dat moment in hun persoonlijke Mijn Oost West Wonen omgeving en de app kunnen regelen zijn bijvoorbeeld het indienen van een reparatieverzoek, het bekijken van eerdere verzoeken, betaalgegevens wijzigen en huurnota’s inzien of het aanpassen van persoonlijke gegevens.

Een digitale mijlpaal in de dienstverlening
“De start met dit nieuwe huurdersportaal en de Oost West Wonen app is echt een mijlpaal in onze dienstverlening. We kijken ernaar uit om onze huurders op deze manier nog beter van dienst te zijn. Niets is verplicht, want we blijven ook op de voor huurders vertrouwde manieren bereikbaar, maar we willen alle huurders wel aanraden een account aan te maken en de app te downloaden om het gemak zelf te ervaren,” vertelt Peter Klink, Manager wonen bij Oost West Wonen.

Meer informatie en hulp bij inloggen
Op www.oostwestwonen.nl/huurdersportaal vinden huurders meer informatie, een instructievideo en het antwoord op veelgestelde vragen. Lukt het u niet om uw account te activeren? Heeft u hulp nodig bij het inloggen of het downloaden van de app? Op dinsdag 21 februarivan 10.00 tot 12.00 uur en 14.00 tot 16.00 uur zitten medewerkers van Oost West Wonen klaar om huurders op weg te helpen. Uiteraard kunnen huurders ook op een ander moment langskomen of contact opnemen via 0187 22 11 00 of huurdersportaal@oostwestwonen.nl.

Over Oost West Wonen
Oost West Wonen is dé woningcorporatie op Goeree-Overflakkee en verhuurt circa 6.500 woningen, verspreid over alle woonkernen van de gemeente. Primair is de corporatie er voor mensen die om welke reden dan ook niet in hun eigen huisvesting kunnen voorzien. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.oostwestwonen.nl.